The Superstar – a show and mass

Välkomna på SHOW OCH MÄSSA!!

Inspirerade av Jesus liv, om att våga stå emot förtryck och med musik från Jesus Christ Superstar har tre körer, en orkester, ett teatersällskap, en performanceartist, två scenografer, ett band och en öppen grupp för vem som helst repeterat sedan januari. Nu är vi redo för en storslagen mässa om civilkurage, återuppståndelse och att våga tro.

I regi av: Lydia Sjöberg och Saga Björklund Jönsson Scenografi och kostym: Matilda Jelse och Anna Nordkvist Kappellmästare: Madelene Birgenius Ljud och Ljus: Anders Bergsten Körledning: Berit Palmgren, Madeleine Birgenius, Jenny Roos, Lydia Sjöberg och Saga B Jönsson. Präst: Lars Gårdfeldt Trummor: Magnus Boquist Bas: Anders Ljungberg Gitarr: Viktor Olofsson Fikafixare: Ann Johansson

– Spelplan – LÖRDAG 13 APRIL, KL. 19.00 – PREMIÄR! SÖNDAG 14 APRIL, KL. 15.00 MÅNDAG 22 APRIL KL 18.00 Fri entré – ingen förbokning krävs.

Det är allas gator Det är ingens gator Vi har fått en stund på jorden Vi måste värna om den Om varandra

Därför ska vi gå in i Jerusalem!

Projektet är ett samarbete mellan scenkonstkollektivet Bataljonen, Adesso – Stadsmissionens scenverksamhet och Masthuggs församling. Vi håller öppna repetitioner som vem som helst kan komma på och du behöver inte vara med på alla för att kunna vara med i föreställningen.