STAR WÅRZ

- 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, (9)

Bataljonen premiered the show at Stora Teatern 7th of November.

Bataljonen presenterar ALLA delar av den oändligt populära berättelsen om lasersvärd, rymdkrig och en man som är väldigt väldigt hes hela tiden. I regi av Saga B Jönsson och Hanna Morau blir det en jävligt storslagen show med kanske 85 pers på scen och extremt (EXTREMT) mycket action i 2-D, 3-D och 4-D!!

Här köper du din biljett: https://storateatern.se/sv/program/bataljonen/?date=1911070700
(Hojta om du behöver fribiljett!)

“Det låter för bra för att vara sant och jag tror på dom endast för att jag var där och såg Jurassic Park och Törminator – let it go. Dom är helt sjuka i huvet och det blir asbra show. Nu har dom dessutom anlitat en uppfinnare som håller på att bygga dödsstjärnan så det verkar inte finnas nån gräns för hur episkt detta kommer bli” Maria Björklund Jönsson, revisor och tillika Sagas syrra och Hannas sambo.

Synkroniserad dans. Det får ett eget stycke.

Kostym och scenografibossar är Matilda Jelse och Anna Nordkvist och Caroline Wickberg sköter ljudet.

Ensemble: JÄTTEMÅNGA!!!! Bland annat: Amanda Nordmark, Anna Nordkvist, Matilda Jelse, Ebba Sundin, Patrik Svedberg och Björn Sundin. Fler tillkommer, se det som en överraskning!

Föreställningen görs i samarbete med RÖST – vad skulle du säga om alla lyssnade? och en mängd rymdvarelser består av dom. RÖST är en scenkonstverksamhet, mötesplats och gemenskap som välkomnar ALLA människor oavsett vem hen är att tillsammans göra scenkonst med budskapet att föra fram röster som annars inte hörs.

Och Dessutom: vem som helst får vara med! Hör av dig till saga.b.jonsson@gmail.com eller hanmorau@gmail.com om du är sugen på att sjunga, dansa, pyssla kostym eller bygga feta grejer!

Med stöd av Sensus och hyressubvention och Projektstöd Pronto av Göteborgs Stad.