CLOUDED

Clouded handlar om minnen – det kollektiva minnet, hemska minnen, nya minnen, förlorade minnen.  Ett tvärkonstnärligt verk som med olika konstnärliga uttryck berättar och gestaltar de medverkande och andras minnen. Eller fragment av minnen, förnimmelser, känslor.

Under vintern och våren har jag och Hanna Morau åkt omkring till alla möjliga ställen och fikat med olika människor och pratat om minnen. Personliga minnen, kollektiva minnen och minnet som koncept. Jag är förundrad av alla människors klokhet och knasighet.

”Men så ligger det där mörka kriget i bakgrunden”

Av alla samtal håller det på att bli ett allkonstverk i olika delar. Del 1 hade premiär förra veckan på Höjdenhemmet.

”Om inte vi kan minnas, vem ska minnas då?”

💙 CLOUDED 💙

#bataljonendropin med stöd av Västra Götalandsregionen, Göteborgs Stad, stiftelsen Scenkonstens Historia och Sensus.