Dagen efter imorgon – PREMIÄR!

En magisk actionmusikal om unga klimataktivister, katastrofer och mod.

Tre barn bestämmer sig; de ska rädda mänskligheten från jordens undergång. Det sista de vill är att vara hjältar. Men de har inget val. Det viktigaste som finns är ju vår planets överlevnad. Teamet bakom denna nyskrivna musikal har inspirerats av unga klimataktivister och klassiska actionfilmer. Det blir en spänningsdriven och musikfylld föreställning som ifrågasätter en värld där pengar styr allt. Med rapp dialog, många vändpunkter och stora känslor skapas en show man inte kan slita sig ifrån.

Parwin Hoseinia Adam Högblom Paula Sundberg

Dramatiker och regissör: Robin N Spegel Kompositör och regissör: Saga Björklund Jönsson Dramaturg: Ninna Tersman Scenograf och kostymdesigner: Hanna Cecilia Wilén Lindkvist Ljusdesigner: Maria Ros Maskdesigner: Agnes Kenttä